EMPREMTES

La poesia vol ser, bàsicament, intuïtiva. JOSEP MIR

divendres, 10 de febrer del 2017

[TAL VEGADA...]

Dimecres, en una vesprada plena d’emocions, vaig presentar el meu llibre “Inventari de fragilitats” a la Casa de Cultura de Torrent. Hi eren companys i amics, públic amable..., persones totes elles interessades en la meua poesia. Presentà l’acte la regidora de l’Àrea d'Educació i dinamització lingüística, Patricia Sáez. M’acompanyaren Berna Blanch (que va fer la presentació del llibre), Joan Femenia i Mari Carmen Sáez (que van recitar amb mestria els meus versos) i quatre alumnes de l’IES “La Marxadella” que es presentaren per sorpresa per a recitar uns poemes meus (Encarna Casany, Daniel Vargas, Emilia Vaduba i Paula Català). He d’agrair i felicitar al seu professor, Vicent Boscà, per la iniciativa. A tots els que compartíreu amb mi la poesia us ho agraïsc enormement.



Tal vegada
no hauríem
d'haver-nos
començat
amb paraules.

Al desig
          no les hi ha.
Jesús Giron Araque
Inventari de fragilitats
Onada Edicions, 2016

4 han deixat la seua empremta:

novesflors ha dit...

Doncs moltes felicitats, pel teu llibre i per l'acte de presentació amb alumnes inclosos.

M. Roser ha dit...

Me n'alegro molt Jesús, que la teva obra poètica vagi augmentant escrita, per a la posteritat! Segur que va ser una vesprada entranyable.
Si són paraules d'amor, doncs és un bon començament!!!
Petonets, Jesús.

Àngel Carbonell ha dit...

Enhorabona, Jesús, per l'acte, ha de ser molt gratificant que rapsodes tan excel·lents i que alumnes d'institut recitin els teus poemes, que bé valen semblant homenatge.

Calpurni ha dit...

Gràcies a tots per les vostres boniques paraules.
Salut i poesia!

Publica un comentari a l'entrada